Селидівська міська військова адміністрація
Донецька область, Покровський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

13 вересня в Центрі підтримки ВПО «СЕЛИДОВЕ.UA» с. Петропавлівська Борщагівка вібдувся тренінг для дорослих «Психологічне розвантаження в умовах війни» працівниками благодійного фонду «Карітас-Київ»

Дата: 14.09.2024 10:49
Кількість переглядів: 26

Фото без описуТренінг містить в собі 4 модулі. Перший модуль учасники пройшли 2 тижні тому, наразі був другий модуль на тему: «Травма. Травма свідка».

Цікаві та корисні вправи показали працівники БФ "Карітас -Київ", завдяки яким можна пропрацювати внутрішні хвилювання, та більш серйозні психологічні травми. Це дійсно важливо для сьогодення.

Учасникам було надано можливість використати арт-терапію, як засіб для емоційного розвантаження: плетіння  мандали - оберега.

Мандалотерапія є однією з різновидів арт-терапії, яка допомагає краще зрозуміти себе і проникнути в глибини своєї підсвідомості.

Тренінг надав учасникам важливі інструменти для покращення їхнього психоемоційного стану та відновлення ресурсів для подолання стресу в повсякденному житті.

#селидовеua


Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису  Фото без опису


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь