Селидівська міська військова адміністрація
Донецька область, Покровський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ЦЕНТР ПІДТРИМКИ ВПО "СЕЛИДОВЕ.UA" ЗАПРАЦЮВАВ У КАМ'ЯНСЬКОМУ

Дата: 14.08.2024 17:22
Кількість переглядів: 264

Фото без описуЩе один Центр підтримки ВПО "СЕЛИДОВЕ.UA" відкрив сьогодні свої двері для мешканців Селидівської громади у Кам'янському, Дніпропетровської області

Головна мета роботи Центру — видача гуманітарної допомоги, надання адмінпослуг,  консультування з питань соціального захисту населення та інше. 

Також в закладі будуть надаватися освітні послуги: консультації з математики, української та англійської мови, проводитись культурно-масові заходи,  корекційно-розвиткові заняття з логопедом і психологом. Серед фізкультурно-спортивних послуг - робота гуртка з боксу та фітнесу.

На урочисте відкриття Центру завітали переселенці з Селидівської громади.

Також в заході взяли участь: Ольга БОНДАРЕНКО - заступник начальника управління, начальник відділу з питань внутрішньо переміщених осіб департаменту соціального захисту населення Донецької облдержадміністрації, Світлана КОЛІСНІЧЕНКО - заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів міської ради, керуючий справами виконавчого комітету Кам’янської міської ради. Приєднались до привітань і представники благодійних фондів.

З вітальним словом до присутніх звернувся начальник Селидівської міської військової адміністрації Анатолій НЕМЧЕНКО: «Ми охоче прагнемо обʼєднати зусилля з благодійними фондами задля підтримки мешканців громади, які евакуювались в м. Камʼянське, з метою забезпечення їх необхідною допомогою».

Під час перегляду фільму "ЗА ТЕРИКОНАМИ: життя під обстрілами ", створеного працівниками Селидівської міської військової адміністрації, кожен згадав та відчув свій біль, який закарбувався в памʼяті назавжди.

По завершенню заходу на юних гостей чекали різноманітні локації, де вони змогли проявити свої знання, творчі здібності, поспілкуватися один з одним та зайнятися спортом. Після розважальних заходів діти отримали смаколики та подарунки. 
Дорослі  отримали необхідну гуманітарну допомогу від представників гуманітарного штабу МВА.

Дякуємо кожному, хто долучився до створення та реалізації цього проєкту для мешканців Селидівської громади, які покинули свої рідні домівки через війну. Це найважливіша опора та підтримка.

Не важливо, де ми на даний час знаходимося, кожен з нас несе в собі частину нашого міста. Ми віримо в Перемогу України і в те, що незабаром повернемося додому, а поки відвідуйте наш центр «СЕЛИДОВЕ UA», і будемо ближче один до одного!

 



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь