Селидівська міська військова адміністрація
Донецька область, Покровський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ВІДКРИТТЯ ЦЕНТРУ ПІДТРИМКИ ВПО "СЕЛИДОВЕ.UA"

Дата: 13.08.2024 17:57
Кількість переглядів: 155

Фото без опису«МИ ЗАВЖДИ ПОРЯД» - під таким гаслом сьогодні відбулось урочисте відкриття Центру підтримки ВПО «СЕЛИДОВЕ.UA» в с. Петропавлівська Борщагівка Київської області.

 На відкриття завітало чимало гостей: переселенці з Селидового, керівництво Борщагівської громади, представники благодійних організацій та інші почесні гості, які допомагали в пошуку приміщень та відкритті закладу.

З вітальним словом до присутніх звернувся начальник Селидівської міської військової адміністрації Анатолій НЕМЧЕНКО: «Щоденні обстріли, руйнування лікарень та навчальних закладів змусили нас прийняти рішення про релокацію працівників в більш безпечні місця та відкрити Центр підтримки для мешканців громади, які рятуючи свої родини, змушені шукати прихисток та починати нове життя в більш безпечних регіонах країни. Дуже важливо, приємно та цінно, що саме тут ми знайшли розуміння та підтримку від міської влади».

До привітань долучився голова Борщагівської сільської ради Олесь КУДРИК, який зазначив, що відкриття Центру допоможе внутрішньо - переміщеним особам адаптуватися у тому середовищі, де вони вимушено опинилися через війну.

Наш Центр надаватиме як соціальні послуги, так і висококваліфіковану медичну допомогу. Адже в закладі працюють сімейні лікарі та педіатри з великим досвідом роботи. Більше про медичні послуги, які можна отримати в Центрі розповіла директор ЦПМСД Олена МАРЧЕНКО.

Емоційним до сліз став перегляд фільму «За териконами: життя під обстрілами», який підготували для присутніх працівники Селидівської міської військової адміністрації.

Для маленьких гостей працівники Центру провели розважальну гру з повітряними кульками, солодощами та подарунками.

Дорослі відвідувачі мали змогу поспілкуватися та отримати гуманітарну допомогу.

Щиро дякуємо всім, хто долучився до створення та реалізації нового простору для людей, які вимушені були покинути свої рідні домівки через війну.

Разом ми сила! Тільки об'єднуючи зусилля зможемо допомогти один одному подолати безліч проблем та стати вагомою підтримкою під час адаптації на новому місці.



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь